Je huid
Je huid

Je huid, gezichtsverzorging en behandeling

Geen huid is gelijk. Iedere huid beschikt over een eigen natuurlijke kracht, heeft haar eigen gevoeligheid en sterke en minder sterke eigenschappen. Het is belangrijk om te weten waar jouw huidtype behoefte aan heeft en de gezichtsverzorging daar zorgvuldig op af te stemmen. Investeren in de juiste verzorging en behandeling is een must, maar wat past er nu perfect bij jouw huid?
Anti-age
Anti-age

Cellen verouderen sneller onder invloed van UV-straling en je huid vertoont eerder pigmentplekjes. Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel van essentiële huidcomponenten, stimulatie van nieuwe huidlagen en optimale versteviging van de gezichtscontouren. Dat kan met specialistische behandelingen en anti-age producten van Cenzaa.

Behandelingen
Balans
Balans

Om de normale huid, zonder directe huidproblemen langdurig mooi, gezond, glad en in balans te houden, is het van belang om regelmatig je behandeling in te plannen. Ook jouw huid heeft behoefte aan reiniging, voeding en een goede balans tussen vocht en vetgehalte. Door preventief te werken door middel van de beste producten en behandeling op maat zorgt dat je huid uitgedaagd blijft. Resultaat? Je zult zo lang mogelijk je jeugdige uitstraling behouden die perfect in balans is.

Behandelingen
Behandeling van pigmentatie
Behandeling van pigmentatie

UV-licht is de belangrijkste veroorzaker van vroegtijdige huidveroudering en pigmentatie. Intensieve behandelingen, bescherming tegen huidveroudering en pigmentvlekjes laat de aangedane huid opnieuw stralen. Met de juiste producten en behandelingen wordt je huid egaler en oogt jonger door vermindering van fijne lijntjes.

Behandelingen
Acne en vette huid
Acne en vette huid

Bij een acne-huid is de huidflora verstoort, de huid is verdikt en heeft een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan. Een acne-achtige en vette huid heeft veel behoefte aan evenwichtige en effectieve verzorging voor een beschermde, gezuiverde en gematteerde huid.

Behandelingen
Rosacea en couperose
Rosacea en couperose

Rosacea en couperose zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende behandeling vereisen. Een rosacea- en couperosehuid is gebaat bij bescherming, preventie, kalmering en herstel van de huidbarrière waardoor alle symptomen verdwijnen en zichtbare verbetering en een comfortabel gevoel optreedt. Door de triggers te onderzoeken en deze weg te halen zal je huid beter in balans zijn en blijven.

Behandelingen
Droge en gevoelige huid
Droge en gevoelige huid

Door een verminderde huidfunctie is de barrièrewerking van je huid aangetast met vocht-of vettekort (de-hydratatie) als gevolg. Een vochtarme en droge huid voelt trekkerig en strak aan doordat kostbaar vocht snel verdampt. Effectieve verzorging is noodzakelijk om het tekort aan vocht en vetstoffen te herstellen en de huid optimaal te beschermen tegen uitdroging.

Behandelingen
Littekens
Littekens

Bijna iedereen heeft wel ergens op het lichaam een litteken. Littekens worden gevormd na een diepe beschadiging van de huid. Wanneer alleen de bovenste huidlaag beschadigd is ontstaat er een schaafwond. Hier treedt geen litteken op. Bij beschadiging van de diepere huidlagen kan er een litteken ontstaan. Bestaande littekens kunnen behandeld worden door middel van bindweefselmassage, de Dermapen 4 of Diamond Touch. Door deze intensieve behandelmethode verzacht, vernieuwd weefsel en wordt het litteken optisch kleiner.

Behandelingen
Kuurbehandeling
Kuurbehandeling

Wil jij in een record tempo een stralende huid? Of heb je een huidwens? Alle kuurbehandelingen worden op maat gemaakt op elke huidwens en voor elk budget. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Behandelingen
360º SKINCODE
360º SKINCODE

Uniek wetenschappelijk totaalconcept voor natuurlijke huidverjonging. Gebaseerd op 20% DNA en 80% op levensstijl.
Huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten. Met medische pricisie, zonder chirurgieen met behoud van natuurlijke looks er jaren jonger uitzien. Een sprookje? Nee zeker niet in het totaalconcept 360* SKINCODE. Dit is een customized behandelprogramma.

Behandelingen
logo Momentz
Nieuwsbrief

Om je een goede online ervaring te geven worden er door deze site cookies geplaatst. Door deze site te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen en bewaren van cookies. Lees meer

Akkoord