Je huid en voeding
Je huid en voeding

De invloed van lifestyle en voeding op jouw huid

Hoe ziet je huid eruit als je moe of gestrest bent, ongezond eet of ziek bent geweest? Juist, dat is direct aan je gezicht af te lezen. Wanneer je fit bent, gezond eet en voldoende water drinkt, knapt je huid hiervan op en zie je er stralend uit. Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we allemaal graag willen, toch? Ontdek wat voeding voor je huid kan doen en ga voor maximaal resultaat!
Huid en  voeding
Huid en voeding

Een stralende en egale huid door een gezonde levensstijl? Jazeker! Een gezonde levensstijl is de belangrijkste investering in jezelf en jouw huid. Heb jij een rijpere huid, allergieën, een droge / vochtarme huid, een gevoelige huid, eczeem, een vette huid, acne of last van littekens, rosacea of couperose, hyperpigmentatie of een door de zon beschadigde huid? Neem gerust contact op met mij en ontdek wat het Food Lab Programma voor jou kan betekenen.

Behandelingen
logo Momentz
Nieuwsbrief

Om je een goede online ervaring te geven worden er door deze site cookies geplaatst. Door deze site te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen en bewaren van cookies. Lees meer

Akkoord